Nieuwe geluidsschermen langs de Ring

Het Agentschap Wegen en Verkeer, de beheerder van de Vlaamse gewest-, autosnelwegen en fietspaden, start in de zomer van 2020 samen met de gemeente Kraainem met het plaatsen van nieuwe geluidsschermen langs de Brusselse ring (R0) in de gemeenten Kraainem en Wezembeek-Oppem.

Over een lengte van 8 km worden op de binnenring tussen de O. de Burburelaan en ‘Vier Armen’ en op de buitenring tussen de Alfons Lenaertsstraat en de Varenslaan nieuwe geluidsschermen geplaatst. Op de locaties in de projectzone waar op dit moment al (verouderde) geluidsschermen staan, plaatst Wegen en Verkeer nieuwe geluidsschermen. De totale investeringskost voor deze werkzaamheden bedraagt 12 miljoen euro.

Naar aanleiding van deze werken organiseren de twee gemeenten samen met Wegen en Verkeer een infomoment waarop de projectverantwoordelijken doorlopend aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en te informeren over de plannen, de timing van de werken en de werking van de geluidsschermen.

Wanneer: maandag 9 december doorlopend tussen 17 en 20 uur

Waar: Le Forum – Ter Meeren 33 à Wezembeek-Oppem

Kan u niet aanwezig zijn op het infomoment of wil u nu alvast meer weten over het project? Op www.wegenenverkeer/kraainem vindt u altijd de laatste informatie. U kunt ook de gemeente contacteren, dienst omgeving / Luc Ooghe op 02/719.20.67