Kraainem Cleanup Day zondag 30 mei

Oproep aan de hele bevolking: de maand mei is de maand zonder plastic. Een goede gelegenheid om een grote voorjaarsschoonmaak te houden in onze gemeente. We zullen binnenkort veel meer buitenactiviteiten hebben en het is natuurlijk aangenamer als die in een gastvrije omgeving plaatsvinden!
Kraainem-Unie heeft altijd het grootste burgerinitiatief ter wereld gesteund, de World Cleanup Day, die zal plaatsvinden op 18 september 2021. Maar wij wachten niet tot september en beginnen dit voorjaar al in onze gemeente. Noteer alvast zondag 30 mei in uw agenda. Om de sanitaire maatregelen te respecteren, zullen we tussen 10u en 17u met de medewerking van Interza 3 verzamelpunten organiseren voor de verdeling van afvalzakken, handschoenen en tangen. Dezelfde ontmoetingspunten zullen worden gebruikt om de volle zakken na de schoonmaakoperatie terug te brengen. Om de gezondheid zo goed mogelijk te beschermen vragen we dat deelnemers zich aanmelden via info@kraainem-unie.be, of bij Nathalie Woitrin op 0477 37 01 47.

Door de Covid-19 pandemie worden de gemeenteraden per videoconferentie gehouden. Ze worden elke laatste dinsdag van de maand live uitgezonden en kunnen worden herhaald op het YouTube-kanaal van de gemeente.