Uitnodiging

Woensdag 17 juni om 20 uur

On-line gesprek met professor Jean-Luc Gala

Diensthoofd in UCL-St Luc en specialist in besmettelijke ziektes
Moderator: Carel Edwards, Voorzitter van Kraainem-Unie.

« Verantwoordelijk burgerschap na de Corona crisis: hoe kunnen wij de toekomst op een serene en intelligente manier tegemoet gaan? Wat moet er wereldwijd veranderen om een herhaling te voorkomen? »

De burgerbeweging Kraainem-Unie heeft het genoegen om alle leden en sympathisanten van Kraainem-Unie en Pro Kraainem uit te nodigen om deel te nemen aan een online gesprek met professor Jean-Luc Gala. Voor vele burgers was de lockdown een tijd vol vragen en onduidelijkheden. Informatie en advies kwam uit alle hoeken: uit de media, via internet, van de gemeente, vrienden en kennissen, enz. Wat moeten wij daar nu allemaal van denken?

En hoe moet het in de toekomst? In hoe verre moeten wij als verantwoordelijke burgers ons aanpassen of voorbereiden in ons dagelijks leven?

Daarover gaat het in dit online gesprek, dat vooral in het Frans zal plaatsvinden. U kunt ons UW VRAGEN op voorhand sturen in het Nederlands bij de inschrijving.

Ik schrijf me in

via deze link

De Zoom link om te kunnen deelnemen wordt u de dag tevoren per mail opgestuurd.

Wij verheugen ons op uw deelname. Als verantwoordelijke burgers hebben wij ons lot in eigen handen. Veel zal afhangen van ons gedrag en de manier waarop wij inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Daarvoor is het belangrijk dat wij goed op de hoogte zijn.