Kraainemnaars gevaccineerd in de Skyhall van Brussels

De inwoners van Kraainem, Wezembeek-Oppem en Zaventem worden gevaccineerd in de Skyhall van de luchthaven van Zaventem. Dit is goed nieuws voor onze burgers, die hem zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk zullen kunnen bereiken. Voor degenen die minder mobiel zijn en niet bij het vaccinatiecentrum kunnen komen, zal een oplossing worden ontwikkeld in de vorm van mobiele vaccinatieteams.

Momenteel zijn tal van voorbereidingen aan de gang om het centrum tegen half-februari operationeel te krijgen. De prioriteiten voor de vaccinatie worden noch door de gemeente, noch door de burgemeester vastgesteld.

Oproep voor vrijwilligers

De gemeenten zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om te helpen met zowel de administratieve taken als de toediening van vaccins. Naast (gepensioneerde) zorgverleners is iedereen die wil helpen dus welkom als vrijwilliger.

Wilt u zich als vrijwilliger aanmelden bij een van de vaccinatiecentra van de Druivenstreek (Zaventem of Overijse), stuur dan een e-mail naar info@elzdruivenstreek.be. Geef ook aan in welke taken u geïnteresseerd bent en aan welk vaccinatiecentrum u de voorkeur geeft.

Aarzel niet om jezelf als vrijwilliger aan te bieden, zowel voor de medische als voor de administratieve aspecten. Alle hulp is welkom!

Meer info en volledig persbericht: www.kraainem.be/nl/nieuwsitem/259/vaccinatiecentra